Träff 2016

Information om träffen i Linköping 28 -30/10 2016

Så har ett år gått och det är åter dags att samlas för en fysisk helg som jag hoppas att vi alla ska ha stor glädje av.

Vid den här tidpunkten finns inget exakt schema för helgen färdigt utan jag tänkte att ni gärna själva får komma med förslag om vad ni skulle vilja ska ingå. Jag hoppas att det kommer många förslag, så att det vi eventuellt inte hinner med kan finnas som en bas till kommande träffar.

Maten som serveras kommer att helt eller åtminstone som en valbar variant vara vegetarisk men jag är tacksam om ni så fort som möjligt hör av er om det finns råvaror som ni är allergiska emot.

Eftersom alla inte kommer att komma samtidigt så blir fredagens program lite flytande där vi ägnar tiden tills den sista har kommit till att prata och lära känna varandra. Beroende på vad klockan kommer att vara innan sista personen anländer gäller antingen fortsatt prat eller någon aktivitet.

Lördagen räknar jag med att om vädret tillåter så kommer vi att åka ut i skogen och hålla en ceremoni för Hel (Samhain).

Söndagen kommer nog att bestå i att sammanfatta det som hänt och gjorts samt komma med förslag till nästa träff som förmodligen blir i Skåne i maj.

Kostnaden för kalaset blir 200 kr. Det inkluderar mat och sovplats. Alla måste ta med sig sovsäck och ev kudde. Blir vi många så räcker inte sovplatserna till utan då kommer vissa av er att behöva ta med er ett liggunderlag. Mer information om det kommer senare.

Vill du vara med maila din anmälan till mig [javascript protected email address] så kommer jag att skicka en räkning till dig via mail från paypal. Jag behöver ha din anmälan senast den 10 oktober.

Varmt välkomna till en correlliansk helg i nordisk anda.

kram

CuraTora


Välkommen till www.nerthus.se

 

Mer om Wicca

Myter

Etik

Manifest

9 Principer

Högtid / Sabbat

Månceremoni / Esbat

Vem är präst / prästinna

Wiccan Rede

 

 

Besök gärna vår Facebooksida som heter Nerthus, den är öppen för alla.

 

  

RITUALER

Vi kommer att ha olika ritualer online så att vi kan göra saker tillsammans även om vi kanske bor långt ifrån varandra eller av annan anledning inte kan träffas.

Vi firar Skördefesten torsdagen den 21 seprember kl 20.00. Välkomna till vårt ritualrum.

Dessa online-ritualer sker via en chat.
Gå till Ritualer online uppe i rubriklisten så hittar du mer information och länken till chatten längst ned på den sidan.

 

NYHETSBREV

Vill du ha information om när det händer något nytt? Anmäl dig här.

OBS! detta är inte detsamma som att bli medlem i Nerthus 

 

Länkar för mer information

Länkar till medlemmars hemsidor


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)