Ritualer online

Ritualer online

Wicca har åtta högtider/sabbater som vi firar. Hur vi firar är upp till oss själva så det kan vara allt ifrån en heldag med ritualer och arbete som slutar med en stor fest till att bara tända ett ljus och skänka en tanke till vad just denna sabbat har för syfte.

Vi har här för avsikt att hålla ritualer online. Tanken är att du som vill vara med och fira en sabbat kan göra det via datorn. Vi kommer att hålla ritualer. Behöver du förbereda dig på något sätt kommer det att läggas ut information om inför sabbaten. Vill du få information om vilka sabbaterna är och vad de står för kan du göra det under fliken "Om Wicca".

I övrgit är det bra om du renar dig själv och släpper taget om negativa energier som du kan ha samlat på dig. Dessutom kan du tända ljus och ev rökelse samt om du vill sätta på någon form av meditativ musik som kan hjälpa dig att komma i rätt stämning.

Eftersom vi alla är olika och har olika förhållningssätt till gudomen försöker vi i första hand att inte namnge någon specifik gudom. Tanken är att du själv ska kunna använda de gudar och gudinnor du själv känner dig bäst hemma med

Här kommer våra online ritualer att vara.

Till chatten

Om den vanliga chatten inte fungerar är alternativchatten http://www.chatzy.com/45548851549275 Här måste du kopiera adressen och klistra in den i webbplatsfältet ovan


Välkommen till www.nerthus.se

 

Mer om Wicca

Myter

Etik

Manifest

9 Principer

Högtid / Sabbat

Månceremoni / Esbat

Vem är präst / prästinna

Wiccan Rede

 

 

Besök gärna vår Facebooksida som heter Nerthus, den är öppen för alla.

 

  

RITUALER

Vi kommer att ha olika ritualer online så att vi kan göra saker tillsammans även om vi kanske bor långt ifrån varandra eller av annan anledning inte kan träffas.

Vi firar Skördefesten torsdagen den 21 seprember kl 20.00. Välkomna till vårt ritualrum.

Dessa online-ritualer sker via en chat.
Gå till Ritualer online uppe i rubriklisten så hittar du mer information och länken till chatten längst ned på den sidan.

 

NYHETSBREV

Vill du ha information om när det händer något nytt? Anmäl dig här.

OBS! detta är inte detsamma som att bli medlem i Nerthus 

 

Länkar för mer information

Länkar till medlemmars hemsidor


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)