Kontakt & Utbildning

Vad är Nerthus

Nerthus är ett tempel som till största delen fungerar i cybervärlden. Det är en mötesplats för alla som vill veta mera om wicca, kunna chatta med människor med samma intresse och även mötas i fysisk mening när intresse finns. Här utför vi ritualer för att fira våra högtider och oftast fullmånen. Här kan du även hitta olika utbildningar som kanske kan vara av intresse. Just nu är alla utbildningar via internet, men om det finns intresse så kommer även fysiska kurser att anordnas.

Vem kan vara med i Nerthus

Alla kan vara med som är nyfiken på wicca. Även om du tillhör en coven eller valt att framför allt vara solitär, kan du fortfarande träffa andra här när du känner att du vill prata med någon eller vara med i en gruppverksamhet. En coven bildas oftast av personer som bor i närheten av varandra och har lätt för att träffas och utföra olika ritualer eller arbeten. Nerthus vänder sig till alla, vart du än bor i landet och oavsett om du arbetar som solitär eller är med i en coven. Den Correllianska traditionen är, som tidigare påpekats, väldigt öppen för att man söker på många sätt i många olika traditioner. Det enda kravet är att när man på något sätt representerar den Correllianska traditionen så måste den traditionens etiska och moraliska regler gälla.

Kontakt 

Är du intresserad av att lära dig mer om den Correllianska Wicca Traditionen? Utbildningen som distanskurs är i sak kostnadsfri, förutom en mindre administrationskostnad. Den kostnaden gäller för samtliga tre gradkurserna samt tillhörande extrakurser som du måste läsa för att få en präst/-inne examen.  För mer information - skriv en rad

Är du intresserad av att bli medlem? Den är för närvarande kostnadsfri

Har du andra frågor som du skulle vilja ha svar på rörande Wicca, den Correllianska traditionen, studier eller något annat?

Använd dig av följande formulär


(Lämna tom)


Välkommen till www.nerthus.se

 

Mer om Wicca

Myter

Etik

Manifest

9 Principer

Högtid / Sabbat

Månceremoni / Esbat

Vem är präst / prästinna

Wiccan Rede

 

 

Besök gärna vår Facebooksida som heter Nerthus, den är öppen för alla.

 

  

RITUALER

Vi kommer att ha olika ritualer online så att vi kan göra saker tillsammans även om vi kanske bor långt ifrån varandra eller av annan anledning inte kan träffas.

Vi firar Skördefesten torsdagen den 21 seprember kl 20.00. Välkomna till vårt ritualrum.

Dessa online-ritualer sker via en chat.
Gå till Ritualer online uppe i rubriklisten så hittar du mer information och länken till chatten längst ned på den sidan.

 

NYHETSBREV

Vill du ha information om när det händer något nytt? Anmäl dig här.

OBS! detta är inte detsamma som att bli medlem i Nerthus 

 

Länkar för mer information

Länkar till medlemmars hemsidor


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)