Information för medlemmar

Träffen 23-25/10

Hej här kommer lite information till er som tänker komma på träffen. Vi startar på fredagen. Jag räknar med att ni kommer att komma vid lite olika tider beroende på hur er övriga dag ser ut. Tanken är från min sida att ni är välkomna efter lunch någon gång. Är det någon som ska åka tåg, hör av er så kan jag hämta på stationen. Det kommer att finnas fika när ni kommer och jag tänkte att vi äter en vegetarisk sallad på kvällen. I övrigt tänkte jag att vi ägnar kvällen åt att lära känna varandra och göra upp ett basic schema för lördag och söndag.

Under förutsättning att vädret tillåter tänkte jag mig att vi ska åka ut i skogen en del av lördagen. Ni som har trummor kan ta med dem så kanske vi kan göra en trumresa ute i det gröna. I övrigt så tänker jag mig att mycket tid kommer att gå åt till att diskutera förväntningar och idéer för hur templet ska fortskrida när det gäller verksamheten. Som många av er vet idag är tanken med templet inte att det ska vara vinstdrivande, utan ev överskott ska vi efter gemensamt beslut skänka till någon form av välgörande ändamål. Ytterligare en idé är att alla som håller kurser i någon form ska kunna annonsera via templet, jag har tänkt mig att man betalar ca 25 kr för en annons samt ev % på överskottet från kursen. Det är något som i sådana fall kommer att gälla oss alla. En annan tanke är att vi ska ha minst en träff per år... en träff här och om vi vill ha fler träffar så kan de som känner sig manade arrangera en träff i deras hemtrakt.

Har ni idéer så maila gärna dem till mig så kan jag sammanställa allt vi kommit på. Som de flesta av er vet så drabbades jag av tbe förra sommaren och det påverkar mig en del fortfande genom att mitt minne blivit jättebra men superkort och sedan får jag som skov på ett par dagar när jag inte orkar slå på datorn. Därför är det bra att veta att det ibland kan ta tid innan jag svarar...

Hoppas att vi ses snart /ct


Välkommen till www.nerthus.se

 

Mer om Wicca

Myter

Etik

Manifest

9 Principer

Högtid / Sabbat

Månceremoni / Esbat

Vem är präst / prästinna

Wiccan Rede

 

 

Besök gärna vår Facebooksida som heter Nerthus, den är öppen för alla.

 

  

RITUALER

Vi kommer att ha olika ritualer online så att vi kan göra saker tillsammans även om vi kanske bor långt ifrån varandra eller av annan anledning inte kan träffas.

Vi firar Skördefesten torsdagen den 21 seprember kl 20.00. Välkomna till vårt ritualrum.

Dessa online-ritualer sker via en chat.
Gå till Ritualer online uppe i rubriklisten så hittar du mer information och länken till chatten längst ned på den sidan.

 

NYHETSBREV

Vill du ha information om när det händer något nytt? Anmäl dig här.

OBS! detta är inte detsamma som att bli medlem i Nerthus 

 

Länkar för mer information

Länkar till medlemmars hemsidor


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)