Fadder

Är du intresserad av att ha en fadder? Det är en person som håller kontakt med dig under det första året. Syftet med att ha fadder är dels att man ska lära känna åtminstone en person men även någon som kan hjälpa dig att förstå och hitta information efter bästa förmåga.

Här nedan finns de personer som anmält sitt intresse att vara fadder. Var och en har skrivit en liten presentation. Hur du väljer fadder är upp till dig men varje fadder kan inte ha mer än tre adepter åt gången. Är det fullt så kommer det att stå "Fulltecknad"

Det du bör göra är att skriva en kort presentation av dig själv och skicka till angiven mailadress.

Viktigt att veta är att både du och faddern kan bryta ifall du eller faddern känner att det inte fungerar. Därefter kan du välja en ny fadder

Presentation av faddrarna

Soldotter

Jag är Soldotter, en bärare av den fornnordiska traditionen. Mestadels bor jag på vackra Österlen i Skåne, men vistas även mycket på Väddö och ute i världen lite här och där. Mina huvudintressen är alltså bland annat att resa, men även att köra motorcykel, vistas i naturen, asamytologi, andlighet, kinesiska horoskop, skrivande och fotografering. Du kan kalla mig häxa, wiccan, hedning, asptroende, världsmedborgare eller rätt och slätt människa. En del av mitt kraftnamn är Soldotter och detta har jag kallats sedan barnsben på grund av den ganska okuvliga livsglädje som jag bär med mig, kaninfödd som jag är. Att lära och lära ut känns som en viktig del av mitt kall.

Mail adress osterlenhaxan@gmail.com

Onama

Jag har alltid haft ett speciellt förhållande till naturen och växter och vistas gärna ute i skogen eller vid havet. Jag bor också vid havet i Sörmland. Mina intressen är havet och naturen, naturandar, kristaller och stenar. Har också healing och måleri både som intresse och som jobb. 

E-post: granskrsa@yahoo.com  

CuraTora


Välkommen till www.nerthus.se

 

Mer om Wicca

Myter

Etik

Manifest

9 Principer

Högtid / Sabbat

Månceremoni / Esbat

Vem är präst / prästinna

Wiccan Rede

 

 

Besök gärna vår Facebooksida som heter Nerthus, den är öppen för alla.

 

  

RITUALER

Vi kommer att ha olika ritualer online så att vi kan göra saker tillsammans även om vi kanske bor långt ifrån varandra eller av annan anledning inte kan träffas.

Vi firar Skördefesten torsdagen den 21 seprember kl 20.00. Välkomna till vårt ritualrum.

Dessa online-ritualer sker via en chat.
Gå till Ritualer online uppe i rubriklisten så hittar du mer information och länken till chatten längst ned på den sidan.

 

NYHETSBREV

Vill du ha information om när det händer något nytt? Anmäl dig här.

OBS! detta är inte detsamma som att bli medlem i Nerthus 

 

Länkar för mer information

Länkar till medlemmars hemsidor


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)